Novi bendovi na Pepertonu (4.dio)!

novi bendovi 4

Novi bendovi na Pepertonu (4.dio)!

pon, 27.11.2023. - 16:20

Svakim danom sve više vrhunskih izvođača i bendova! Donosimo novi naramak super kvalitetnih glazbenika na koje obavezno treba obratiti pažnju. Poseban naglasak ide na prvog regionalnog izvođača na Pepertonu "Pojačano prisustvo" iz Podgorice.

Ova 4 izvođača (ali i općenito, gotovo svi izvođači sa naše platforme) mogu rame uz rame stati sa svim najboljim hrvatskim i regionalnim glazbenicima.

Predstavljamo:

Pisan Jelen - Pisan Jelen je rock etno bend iz Zagreba koji obrađuje slavensku tradicijsku glazbu dajući joj novo ruho autorskim melodijama i ritmovima uz pretežno autentične vokalne melodije koje su isprepletenu žešćim zvukom rocka i hard rocka stvarajući neku novu atmosferu i priču minulih vremena.

Pojačano Prisustvo - Pojačano prisustvo je grupa iz Podgorice koji. muziku stvaraju kroz slobodno poigravanje s različitim žanrovima i strukturama. Sredstva koja koriste dolaze iz hip hopa, elektronike, alternativnog rocka, čak i noisea, s izraženim recitativom.

Trizvor - Trizvor je progressive rock trio čiji zvuk počiva na ostavštini legendarnih rock i fusion bendova, ali sa modernim izrazom i uz korištenje moderne tehnologije.

Turobni Moyer - Alter rock sastav iz Zagreba sa upečatljivim autorskim izričajem.