Izjava o privatnosti

Peperton je posvećen zaštiti osobnih podataka građana – korisnika naših proizvoda i usluga, weba i portala, i poduzima sve potrebne tehničke i organizacijske mjere u skladu s najboljom praksom i obvezama prema hrvatskim zakonima te Općoj uredbi o zaštiti podataka – GDPR-u.

Naš je informacijski sustav zaštićen sukladno najboljim praksama i standardima, a zaposlenici i suradnici se kontinuirano educiraju u praćenju najnovijih tehnoloških dostignuća i zakonskih zahtjeva.

Temeljna načela zaštite osobnih podataka kojima se vodimo u svom poslovanju su zakonitost, transparentnost, točnost, pouzdanost, povjerljivost i cjelovitost. Podatke prikupljamo i obrađujemo samo u onom obimu i u onu svrhu zbog koje su i prikupljeni. Podaci se čuvaju samo onoliko dugo koliko je to nužno za svrhu, ili onoliko koliko to od nas traže zakonski propisi. Konkretna svrha i načini obrade osobnih podataka ovise o vrsti poslovnog odnosa na osnovu kojeg prikupljamo podatke. Isto tako prikupljamo razne analitičke i statističke podatke o korištenju Peperton stranice, čime poboljšavamo našu uslugu i omogućavamo korisnicima dobivanje informacija koje traže. Zanimaju li vas detalji o načinu prikupljanja, obrade i čuvanja podataka, slobodno nas kontaktirajte.

Korisnici naših usluga mogu u svakom trenutku povući privolu o korištenju osobnih podataka ili zatražiti da se njihovi podaci ažuriraju, korigiraju ili brišu.

Želite li nas kontaktirati u bilo koju od navedenih svrha, možete to učiniti mailom na [email protected].