Vrijeme Nas Mijenja

Vrijeme Nas Mijenja

BY
Izvođač
Žanr
alter rock
indie pop

Digitalni mini EP "Vrijeme Nas Mijenja"  je zaokružena trilogija sa tri zapažena singla koja su izašla u roku od samo 5 mjeseci tijekom druge polovice 2022. godine.
Zadarski rock trojac Scarlet Notes ovim mini albumom radi veliki korak prema naprijed i pokazuje se kao band pred kojim je ozbiljna budućnost.

Scarlet Notes je alter rock trojka iz Zadra, u sastavu Zrna (vokal, bass gitara), Josip (bubnjevi) i Leonardo (gitara). Bend je osnovan 2010. godine, a intenzivno autorski rade od 2013. U 2014. su nastupili na više hrvatskih demo festivala i izborili finale HGF-a (2. mjesto), finale HR demo kluba, te finale Zadarske gitarijade.
2015. izdaju svoj zapaženi debitanski album "Naivno Srce" te odlaze na mini turneju u Veliku Britaniju gdje nailaze na odlične reakcije tamošnje publike.
Nakon toga izdaju niz pjesama i sviraju na raznim festivalima da bi krajem 2022. izdali svoj spomenuti EP "Vrijeme Nas Mijenja" na kojem je i istoimena obrada pjesme sastava "Gretta" sa njihovog prvog albuma Fanatik (2008).

Popis pjesama