Letargija priprema svoj prvi singl

letargija

Letargija priprema svoj prvi singl

čet, 02.11.2023. - 14:59

Letargija, autorski rock sastav iz okolice Zagreba priprema svoj prvi singl. Sastavljen od tri glazbenika, ovu energičnu i mladu grupu čine Jurica Gospočić na bubnjevima i pratećim vokalima, Filip Pavalić na bas gitari te Borna Pavalić, glavni vokal, gitarist i tekstopisac.

Svoj diskografski debut predstaviti će sredinom studenog kao najavni singl dugosvirajućem materijalu. Pjesma je mixana u studiju "Purple cat" u Zagrebu i pršti melodičnim gitarskim rifovima i energičnim ritmom u maniri najboljih svjetskih punk rock sastava.

Bend, duboko ukorijenjen u punk stavu, ne mari za ništa osim stvaranja glazbe radi same glazbe. Njihova glazba je odraz njihove strasti i nepokolebljive predanosti, a prava snaga njihovog zvuka dolazi iz sirove esencije rock 'n' rolla. Letargija je već ostvarila impresivan niz gaža, uključujući kultni Cadillac Club, Hard Place (gdje su bili finalisti Male Škole RnR - nekadašnjeg Demo HR), GKČ, Spunk i ZCUK Regenerator (gdje su se također plasirali kao finalisti O'Rock Festa). Godine 2022., Letargija je osvojila i Arenu Varaždin svojim divljim nastupom na velikom Local EYE događaju, gdje su podigli publiku na noge i ispisali svoje ime u povijest tog nezaboravnog koncertnog prostora.

Stranica LETARGIJA