Scarlet Notes predstavlja novi singl

Scarlet Notes Mjesec

Scarlet Notes predstavlja novi singl

sub, 01.04.2023. - 20:47

Scarlet Notes predstavlja novi single "Mjesec", alter pop-rock baladu koja uz upečatljivi ženski vokal koji oduzima dah, donosi sanjivu melodiju i tekst koji vas poziva na introspekciju. Nakon fantastičnog mini EP-a "Vrijeme Nas Mijenja" objavljenog prošle jeseni Scarleti nastavljaju u istom ritmu izbacivati pjesme koje se ne obaziru na trendove nego su prava mala zaokružena remek djela. U ovoj pjesmi uspjeli su stvoriti misterioznu i zavodljivu atmosferu koja vas vodi na putovanje kroz snove i emocije.

O pjesmi članovi banda kažu sljedeće:

"Sama pjesma je plovidba između stvarnosti i mašte, jave i sna. Uobičajeno za nas postavlja više pitanje, nego što nudi odgovora. Opisuje upravo osjećaj buđenja kada su niti snova još živo isprepletene oko uma, ali njihov stisak opipljivo slabi."

Scarlet Notes je alter rock trojka iz Zadra koju predvode Zrna (vokal, bass gitara) i Leonardo (gitara). Bend je osnovan 2010. godine, a intenzivno autorski rade od 2011. U 2014. su nastupili na više hrvatskih demo festivala i izborili finale HGF-a (2. mjesto), finale HR demo kluba, te finale Zadarske gitarijade.

2015. izdaju svoj zapaženi debitanski album "Naivno Srce" te odlaze na mini turneju u Veliku Britaniju gdje nailaze na odlične reakcije tamošnje publike. Nakon toga izdaju niz pjesama i sviraju na raznim festivalima da bi krajem 2022. izdali svoj spomenuti EP "Vrijeme Nas Mijenja".

Glazba i tekst: Zrna Zuber i Leonardo Jakšić
Aranžman: Zrna Zuber, Leonardo Jakšić, Matej Smiljanić
Glas: Zrna Zuber
Gitare: Leonardo Jakšić
Bubanj: Matej Smiljanić
Produkcija/miks/master: Jere Šešelja

Stranica pjesme