Peperton Live Festival - pokrovitelji

pokrovitelji

Peperton Live Festival - pokrovitelji

pon, 19.02.2024. - 12:34

Peperton Live je dvodnevni festival koji će se održati 17. i 18. ožujla u Močvari i predstavit će nove nezavisne bendove iz cijele Hrvatske. Festival je 100% pogonjen entuzijazmom i željom da se unaprijedi scena, jer postoji velika jezgra kvalitetnih nezavisnih izvođača. Zahvaljujemo svima koji nam pomažu u tome, a posebno bi izdvojili:

Music centar - najveća trgovina i vodeći distributer glazbene opreme u Hrvatskoj. Glazbenici znaju koliko je kvalitetna oprema važna za stvaranje dobre glazbe, a najbolja i najkvalitetnija oprema po povoljnim cijenama uvijek je dostupna u prodavaonicama Music Centra.

Soundguardian - nezavisni glazbeni portal. Svakodnevno vas informiraju o najvažnijim glazbenim svjetskim i domaćim događajima, recenziraju netom izašle albume i glazbene DVD-e, ne daju vam da zaboravite ni stare albume, ekskluzivno predstavljaju blues izdanja, izvještavaju s koncerata, donose intervjue s poznatim glazbenicima i organiziraju nagradne igre.

SoundBrick Studio - vrhunski studio za glazbu, film i multimediju iza kojeg stoji Luka Grubišić - Čabo

PurpleCat Studio - izniman glazbeni studio postrojenje za miksanje, snimanje i produkciju koji vodi Damir Trkulja - Šiljo. ovo je mjesto gdje svaki ton ima svoje mjesto u svemiru zvuka.

Podrži scenu - program Podrži scenu! bavi se organizacijom nastupa mladih, još nedovoljno afirmiranih domaćih glazbenika. Cilj je podržati nove bendove i omogućiti im da sviraju na pozornici kultnog kluba s izgrađenom publikom te da u kvalitetnim tehničkim uvjetima na najbolji način predstave svoj rad, kao i da se upoznaju s drugim izvođačima, razmjene ideje, iskustva, kontakte

Veliko hvala!