Ona Želi Sve - eksplozivni debitantski singl Letargije

ona želi sve

Ona Želi Sve - eksplozivni debitantski singl Letargije

čet, 16.11.2023. - 10:48

Letargija je novi bend na sceni, trojka iz okolice Zagreba koja praši beskompromisni rock i pravo su osvježenje u glazbenoj ponudi. Pjesma koju predstavljaju, njihov debitantski singl "Ona Želi Sve" žestoki je alter rock song, ali netipičan, jer iza tutnjave gitara izlazi pamtljiva melodija i upečatljiv tekst u maniri grunge velikana. Njihov prvi singl najbolje odražava put kojim bend namjerava ići, prljavi i neispeglani dinamični rock koji predvodi hrapavi glas Borne, a njihova strast i autentičnost se osjećaju u svakoj noti. Letargija je sastavljena od tri glazbenika, ovu energičnu i mladu grupa čine Jurica Gospočić na bubnjevima i pratećim vokalima, Filip Pavalić na bas gitari te Borna Pavalić, glavni vokal, gitarist i tekstopisac. Njihova glazba je odraz njihove strasti i nepokolebljive predanosti, a prava snaga njihovog zvuka dolazi iz sirove esencije rock 'n' rolla.
Borna Pavalić, pjevač i frontmen sastava o pjesmi kaže: "Ona želi sve” je zapravo bila napisana u ono, 15 minuta. I to onak, baš bendovska spika. Bili smo zbilja navježbani i imali smo probe, svaki drugi, treći dan. I sve nam je na uši izlazilo. Tak da smo došli na ideju dok smo imali pauzu pa smo jednostavno krenuli. Dobili smo neki aranžman, ja sam uzeo bilježnicu i za jedno 3-4 minuta, u jednoj cigareti našarao tekst. Pjesma nam je jednostavno sjela tak da smo se za dva tri dana opet našli i snimili ju u jednom danu. Čuli smo se s Pepertonom, njima se pjesma dopala, spojili su nas sa Šiljom iz Purple Cat-a i tu smo. Singl izlazi 15. i baš smo veseli. Mislim da je i Šiljo užasno, užasno digao pjesmu. Skužio je totalno oko čega se tu radi i kakav smo mi to štih, i zvukove i sve, prljavo i sirovo kaj smo htjeli na pravim mjestima. Biti će baš iskreni singl bez filtera."
Letargija nastavlja sa snimanjem svog materijala te istovremeno planiraju nastupe širom Hrvatske i regije kojim će promovirati singl i bend, a vrhunac će biti na Peperton live festivalu. U pripremi je i spot za pjesmu koji bi trebao biti gotov do kraja mjeseca na kojem rade umjetnici Margareta Vidmar I Esox Lucius Ido.

Starnica pjesme

Na pjesmi su sudjelovali:
Glazba i tekst: Borna Pavalić
Aranžman: Letargija
Glas i gitara: Borna Pavalić
Bubanj: Jurica Gospočić
Bas gitara: Filip Pavalić
Snimatelj: Jurica Šurbek
Miks/master: Damir Trkulja - Šiljo
Vizual: Veronika Lacković