Novi video spot i singl! "Na Zapad" Nulti Pacijent i Suba

na zapad

Novi video spot i singl! "Na Zapad" Nulti Pacijent i Suba

pon, 16.10.2023. - 08:20

Nulti Pacijent i Suba iz Hladnog piva, predstavljaju novi video spot za svoj singl "Na Zapad" koji prikazuje neobuzdanu atmosferu na probi jednog punk rock benda. U spotu se pojavljuje mladi čakovečki punk rock bend "Prosti prst" u ulozi pratećeg benda. Dečki iz Prostog prsta nisu skrivali oduševljenje što imaju priliku družiti se i snimati sa Subom iz Hladnog piva, benda koji vole i koji im je glazbeni uzor pa se vesela atmosfera sa seta prelila i na kadrove spota. Spot je sniman u studiju "Prostorija" u Čakovcu koji je sve više prepoznat po jedinstvenom zvuku. Nulti Pacijent o spotu kaže:
"Snimanje je bilo izuzetno ugodno i opušteno, Suba i ja smo uživali u snimanju često se okrepljujući  sa hladnom tekućinom poznatom još i po nazivu pivo. Osobito bi se zahvalio momcima iz "Prostog prsta" koji su nam jako pomogli prilikom snimanja i na nas prenijeli pozitivnu atmosferu. Poslušali smo i njihovu glazbu i očito je pred njima velika budućnost "
Pjesma je snimana u studiju Twenty Twenty  u Zadru, a glazbeni producent je Jere Šešelja. Novi singl Nultog pacijenta i Sube najavljuje i EP Nultog Pacijenta s 5 pjesma koji bi krajem godine trebao ugledati svjetlo dana.

Stranica pjesme "Na Zapad"